Entrades

La Casa Batlló és un edifici molt visitat, per això recomanem comprar l'entrada a través de la nostra pàgina web, així t'assegures que hi pots accedir el dia i hora que vulguis.

Sí, la compra d'entrades a les taquilles té un cost superior per despeses de gestió; l'opció més econòmica és compra-la a través de la nostra pàgina web.

Has de mostrar algun document que acrediti la teva residència, ja sigui el DNI, NIE o certificat d'empadronament. Si el teu DNI no indica un lloc de residència a Espanya hauràs de portar a més un rebut o qualsevol document acreditatiu.

Has de presentar un carnet d'estudiant amb data en vigor, no caducat.

Aquestes entrades únicament es poden adquirir a la taquilla presentant un document oficial que acrediti el grau de discapacitat.

La visita a Casa Batlló es realitza amb una audioguia inclosa en el preu de l'entrada i disponible en 15 idiomes.

Preparant la visita

La Casa Batlló és al centre de Barcelona; en trobaràs més detalls a l'apartat d'informació pràctica.

No cal; la podem validar si ens la mostres amb el telèfon mòbil o tauleta.

La visita dura aproximadament 1 hora.

Sí, sota supervisió dels seus propietaris i aprovació del personal de la Casa Batlló.

La Casa Batlló és una institució privada que no s'acull a cap dia de portes obertes. L'import de les entrades es destina a la gestió i manteniment d'aquest patrimoni mundial.

Sí, sempre que s'utilitzin per a finalitats personals i sense trípode. Per a altres usos, escriu-nos a través de la nostra àrea professional.

Sí. Tenim un espai reservat per deixar-hi cotxets i cadires de rodes. A més, per als menors de 2 anys, disposem de portanadons.

No. T'aconsellem que deixis qualsevol equipatge o objecte de gran volum al teu allotjament. Només disposem d'un espai per a cotxets i cadires de rodes.

Fins els 12 anys.

És important que, per al correcte funcionament de la visita, entris a l'hora triada.. Per canviar les entrades per una altra data o hora, has de posar-se en contacte amb nosaltres.

Casa Batlló només admet canvis i devolucions a les entrades Gold, que inclouen tots dos serveis. Pots modificar la data de les entrades enviant un email a info@casabatllo.cat. Envia'ns el número de localitzador de la teva reserva i la data i l'hora en què t'agradaria fer la visita. No podeu canviar el tipus d'entrada (Blue, Silver, Gold). Un cop a Casa Batlló, podràs comprar per separat els diferents extres que vulguis i que no estiguin inclosos a la teva entrada.

Accessibilitat

Sí. Es pot visitar tota la casa, incloent-hi les noves sales i el terrat.

La visita a Casa Batlló es realitza amb una SmartGuide audioguia amb detallades explicacions.

Disposem de el text escrit de l'audioguia a la teva disposició en castellà, català, anglès, francès, italià, rus, alemany, coreà, xinès mandarí, japonès, portuguès, romanès, polonès, xinès cantonès i neerlandès.

Després de la visita

A la Casa Batlló guardem els objectes perduts durant un màxim de 30 dies. Després d'aquest temps, els objectes es donen a causes socials.

Pots descarregar la teva foto a través d'aquest enllaç. Si tens algun problema, escriu-nos.

Grups/ Escoles

Sí, la visita es realitza amb la nostra SmartGuide, un videoguia de realitat augmentada disponible en 11 idiomes (castellà, català, anglès, francès, italià, alemany, xinès, japonès, rus, portuguès i coreà).

A partir de 20.

La visita de grups inclou un accés gratuït per cada 20 persones, però no gratuïtats específiques per a docents.

No, hi ha una entrada única d'accés a la Casa Batlló.

No fa falta arribar amb antelació, però demanem que es respecti l'horari assignat per no perdre la prioritat en l'accés.

En aquests moments no, però estem treballant en noves modalitats de visita.

Sobre la Casa Batlló

Envia'ns la teva sol·licitud a través de l'àrea professional de la Casa Batlló.

Et convidem a visitar la nostra pàgina d'actes.

Nits Màgiques

Qualsevol resident a Espanya només ha de seleccionar-ho en el moment del pagament online.

A fi de poder preservar al màxim la data triada pels visitants, no es cancel·larà cap actuació fins a una hora abans. A partir d'aquest moment s'avaluarà la seva viabilitat i, en cas de cancel·lació del concert, es procedirà a avisar els visitants mitjançant correu electrònic i SMS. En aquest missatge d'avís de cancel·lació es pot reprogramar la visita per a una altra data.

Sí.

Per a les visites a la Casa Batlló a les Nits Màgiques no són vàlids els descomptes que puguin aplicar-se a la visita general.

Sí. La Casa Batlló disposa d'un ascensor que arriba fins al terrat. El concert es gaudeix assegut.

Els concerts es veuen asseguts en taules de 2 a 6 persones.