accessibility-casa-batllo

Accessibilitat

Una casa adaptada

La Casa Batlló és molt sensible a l’accessibilitat de les persones discapacitades. Tot i ser una propietat privada, va ser el primer espai museístic que va adequar la visita per a cecs en col·laboració amb l’ONCE.

Discapacitat visual: la visita és apta per a persones cegues. És una casa tàctil: les formes, els relleus i les textures es poden palpar àmpliament. El guió de l’audioguia té referències espacials que faciliten la ubicació de les persones cegues. Mitjançant una maqueta tridimensional de la façana, situada a l’interior, es poden percebre les formes i els ornaments. Així mateix, hi ha plans de metacrilat amb relleus i explicacions en braille, que permeten percebre la planta noble. També hi ha textos en braille, en diversos idiomes, a disposició de les persones cegues. Per fer més accessible la visita de les persones cegues, els acompanyants de les persones cegues no paguen entrada.

Discapacitat auditiva: posem a la vostra disposició el text de l’audioguia en els DEU idiomes disponibles: català, castellà, francès, anglès, italià, alemany, xinès, japonès, rus i portuguès.

Mobilitat reduïda: tarifa reduïda. Tenim cadires de rodes amb les dimensions adequades per a l’ascensor de la Casa Batlló. Els visitants amb mobilitat reduïda poden accedir en cadira de rodes a una gran part del recorregut, amb la visita de les parts més significatives de la casa.

desembre 2017
divendres
15
Obert de 9h a 21h
(última entrada 20h)