La visita OpenDate et permetrà visitar la Casa Batlló el dia que vulguis i a la hora que vulguis (tens 6 mesos des de la data de compra i pots accedir dins dels horaris de visita diurna de Casa Batlló). Darrere l’excepcional façana modernista, que reflecteix un mar en calma, s’amaga tot un món de sorpreses i de detalls arquitectònics refinats que podràs descobrir amb detall gràcies a la nostra SmartGuide de realitat augmentada que va inclosa en la visita. 

Amb la SmartGuide podràs explorar el mobiliari i la decoració de l'època i et sorprendràs amb les animacions de formes orgàniques i naturals que fan al·lusió a les genialitats funcionals i estètiques de l'edifici. El món màgic de Gaudí t'espera!

 • patrimoni mundial

  unesco

 • travellers' choice

  2013, 2014, 2015 & 2016

 • el millor museu

  de barcelona

 • wifigratis
 • accessibilitat

Aquesta visita inclou…

Te'n donem tots els detalls!

 • OPENDATE

  Escull el dia que et vagi millor, vine quan vulguis!
 • VISITA COMPLETA

  Visita tota la Casa, des de la Planta Noble fins al Terrat!
 • SmartGuide

  Descobreix l'imaginari de Gaudí amb la realitat augmentada!
 • WIFI FREE

  Gaudeix del wifi a tota la casa i comparteix les teves fotos!

Preus i descomptes

Sense intermediaris, els millors preus garantits!

30,5 €
27,5 €
27,5 €
Gratuït
22 €
27,5 €


Prepara la teva visita

Tot el que has de saber sobre la Casa Batlló

 • HORARIS

  Oberta els 365 dies de l'any de 9h a 21h
 • DURACIÓ

  1 hora aproximadament
 • COMO ARRIBAR-HI

  Vine a Passeig de Gràcia, 43 amb metro, bus, taxi, etc.
 • PREUS

  Beneficia't del fast pass, open date, descompte d'estudiant... Compra el teu ticket online!

No et perdis l'interior de la Casa Batlló

La joia de Gaudí t'enamorarà per dins

VESTÍBUL

Esplèndid vestíbul de la família Batlló, al qual s'hi accedeix a través d'una àmplia porta situada al vestíbul comunitari. El vestíbul privat evoca a les grutes submarines del Capità Nemo, amb lluernes que semblen closques de tortuga, parets amb voltes de formes sinuoses i una espectacular escala. El seu passamans, tallat en fusta noble, representa l'espina d'un gran animal.

PLANTA NOBLE

En aquesta planta ens trobem amb el despatx del Sr Batlló i una romàntica xemeneia utilitzada per al festeig de l'època. A més a més, la sala principal amb tres espais connectats, que és un aparador al Passeig de Gràcia, amb grans finestrals que permeten l'entrada de llum i el sostre totalment ondulat, que fa al·lusió a la força del mar.

PATI MODERNISTA

Des del menjador privat de la família Batlló a la part interior de la planta Noble, s'accedeix a un exclusiu pati del darrere de 230 metres quadrats. Aquest espai destaca pel seu paviment i per la jardinera com a gran element decoratiu, recoberta de cercles ceràmics i trencadís de vidre de diferents gammes de verds, blaus i vermells.

GOLFES

Es tracta d'una zona de serveis per als inquilins dels habitatges de l'immoble amb safareigs, trasters… I es caracteritza per la senzillesa de les seves formes, la inspiració mediterrània a través del color blanc i per l'omnipresència de la llum. Destaca una successió de 60 arcs centenaris que evoquen el costellam d'un animal. Potser del drac situat a sobre, al terrat.

TERRAT

Espai que Gaudí dota de personalitat pròpia, amb el llom del drac, que caracteritza la façana. Gaudí representa l'espinada de l'animal amb teules de diversos colors mitjançant la tècnica del trencadís. A més a més, decoren el terrat quatre conjunts de xemeneies de formes sinuoses i policromàtiques que recorden a agrupacions de bolets, dissenyades per tal d'impedir que l'aire bufés de tornada cap a dins.

Les vostres opinions de Casa Batlló

Visita la Casa Batlló i comparteix la teva opinió

 • Cukelito

  “Lo mejor de gaudi”

  Recomiendo visitar esta vivienda, muy conservada. La mejor muestra de la arquitectura de gaudi. Recomiendo visitar su fachada de noche

  velogoca

  “Excepcional”

  Una edificio precioso por dentro y por fuera, con una azotea espectacular. El precio incluye audioguía en la que explican todo a la perfección. Indispensable si se visita Barcelona.

 • liliana t

  “Una de las cosas mas bellas que he visto!”

  Realmente no puedo expresar con palabras la belleza inconmensurable de este luga y lo que fue Gaudi como arquitecto e ingeniero!! No se puede dejar de visitar!

  cmoreno75

  “Genial!!!”

  La casa es espectacular, llena de detalles y curiosidades que te van explicando a través de la audioguia. Nunca pensé que las obra de Gaudí me iban a dejar tan impresionada!!!

 • Esther L

  “Sorprendente”

  Sólo viendo y escuchando las explicaciones sobre todos los detalles, tanto estéticos como arquitectónicos que encierra la Casa Batlló se puede entender el inmenso genio de Gaudí.

  Maguas_50

  “Increible”

  Totalmente fuera de època como todo lo que realizò Gaudi. Detalles, ambientes futuristas para su epoca (1916 creo) Imposible perder de conocer esta maravilla

 • agoal

  “Imprescindible”

  Nos aconsejaron que no nos marcháramos de Barcelona sin realizar esta visita y tenían razón. Nos encantó la arquitectura y los detalles, básica la audioguia.

  Reinaldo M

  “Mágica”

  Es algo que no se puede describir con palabras, es un paseo mágico a una residencia que no se encuentra en ninguna parte

 • David C

  “Mágica!!!”

  Una experiencia realmente mágica!!, Te atreves.. Sin duda hay un antes y un despues. Maravilloso !!!

  Alberto K

  “Una fiesta para la imaginacion.”

  Una visita muy bien organizada y explicada por una creacion inigualable. Un estallido de colores, formas y sencaciones, todo esto convertido en una casa. Creacion de una mente prvilegiada y un rico espiritu.