Recorre la Casa Batlló a través d'una experiència de realitat augmentada amb la nostra SmartGuide i culmina la visita entre les xemeneies del terrat modernista amb una copa de cava i l'encant del capvespre de Barcelona. La SmartGuide et permetrà descobrir com vivia la Família Batlló fa més de 100 anys i veure els espais de casa seva amb la decoració i mobles de l'època.

A més, amb la SmartGuide entraràs en l'imaginari de Gaudí a través de les animacions de les parts i formes més orgpaniques. Per últim, gaudiràs d'una copa de cava al magnífica Terrat del Drac, una experiència única!

 • patrimoni mundial

  unesco

 • travellers' choice

  2013, 2014, 2015 & 2016

 • el millor museu

  de barcelona

 • wifigratis
 • accessibilitat

Aquesta visita inclou…

Te'n donem tots els detalls!

 • COPA DE CAVA

  Brinda amb cava al magnífic Terrat del Drac
 • VISITA COMPLETA

  Visita tota la Casa, des de la Planta Noble fins al Terrat!
 • SMARTGUIDE

  Descobreix l'imaginari de Gaudí amb la realitat augmentada!
 • WIFI FREE

  Gaudeix del wifi a tota la casa i comparteix les teves fotos!

No et perdis l'interior de la Casa Batlló

La joia de Gaudí t'enamorarà per dins

VESTÍBUL

Esplèndid vestíbul de la família Batlló, al qual s'hi accedeix a través d'una àmplia porta situada al vestíbul comunitari. El vestíbul privat evoca a les grutes submarines del Capità Nemo, amb lluernes que semblen closques de tortuga, parets amb voltes de formes sinuoses i una espectacular escala. El seu passamans, tallat en fusta noble, representa l'espina d'un gran animal.

PLANTA NOBLE

En aquesta planta ens trobem amb el despatx del Sr Batlló i una romàntica xemeneia utilitzada per al festeig de l'època. A més a més, la sala principal amb tres espais connectats, que és un aparador al Passeig de Gràcia, amb grans finestrals que permeten l'entrada de llum i el sostre totalment ondulat, que fa al·lusió a la força del mar.

PATI MODERNISTA

Des del menjador privat de la família Batlló a la part interior de la planta Noble, s'accedeix a un exclusiu pati del darrere de 230 metres quadrats. Aquest espai destaca pel seu paviment i per la jardinera com a gran element decoratiu, recoberta de cercles ceràmics i trencadís de vidre de diferents gammes de verds, blaus i vermells.

GOLFES

Es tracta d'una zona de serveis per als inquilins dels habitatges de l'immoble amb safareigs, trasters… I es caracteritza per la senzillesa de les seves formes, la inspiració mediterrània a través del color blanc i per l'omnipresència de la llum. Destaca una successió de 60 arcs centenaris que evoquen el costellam d'un animal. Potser del drac situat a sobre, al terrat.

TERRAT

Espai que Gaudí dota de personalitat pròpia, amb el llom del drac, que caracteritza la façana. Gaudí representa l'espinada de l'animal amb teules de diversos colors mitjançant la tècnica del trencadís. A més a més, decoren el terrat quatre conjunts de xemeneies de formes sinuoses i policromàtiques que recorden a agrupacions de bolets, dissenyades per tal d'impedir que l'aire bufés de tornada cap a dins.