Carta del director

Als benvolguts amics de la Casa Batlló,

Us voldria transmetre a tots els qui heu entrat en aquest lloc web la immensa il·lusió que ens fa ser aquí, en el dia a dia, dirigint les accions per fer que l’estructura que hi ha darrere aquest valuós patrimoni funcioni i es tradueixi en la satisfacció de tots els visitants.

Tenim el repte d’administrar, de preservar i de difondre aquesta joia arquitectònica, que és Patrimoni Mundial. Em refereixo a la necessitat de mantenir-la en condicions esplèndides per dins, per fora i evitar-ne el deteriorament. Ens enorgulleix de rebre aquells qui anhelen fer de Casa Batlló casa seva, organitzant aquí els seus actes més importants. Ens honora també rebre tants i tants visitants que volen veure, sentir i gaudir l’interior d’aquesta casa única, amb el contagi d’una màgia indescriptible.

Espero que aquest lloc web us ajudi a situar-vos en el context històric en què Gaudí va construir aquesta magnífica obra residencial, ja fa més d’un segle, per encàrrec del pròsper industrial tèxtil Josep Batlló.

Estem receptius a possibles suggeriments i tenim el desig de millorar en tot el que contribueixi a la comoditat dels usuaris.

Confiem que la informació i les imatges que us facilitem, us seduiran i us portaran a venir a visitar-nos.

Esperem veure-us ben aviat!

Nina Bernat
Consellera Delegada

Equip de gestió

Actualment la Casa Batlló és gestionada íntegrament de forma privada per la societat Casa Batlló SLU.

L’actual propietat identifica des dels seus inicis la importància del patrimoni cultural i propicia la recuperació total de l’edifici per aconseguir que aquest torni a relluir amb tota la seva esplendor. Durant les últimes dècades ha dedicat temps, esforç i recursos propis a finançar les successives obres de recuperació i el constant manteniment de l’edifici, ocupant-se activament, amb entusiasme i compromís, de restaurar íntegrament la casa, tant pel que estructural com en l’ornamental.

Casa Batlló ofereix des de 1995, i continua fent-ho, el lloguer de més de 1.000 m2 de salons modernistes per a actes, convencions i celebracions. Gràcies a la singularitat i versatilitat dels salons, la seva ubicació, la cura posada en els detalls i l’exigent selecció d’empreses de serveis, la demanda de lloguer d’aquests espais és notòria i Casa Batlló acull les celebracions més importants de la ciutat.

L’any 2002 coincidint amb l’Any Internacional de Gaudí, la Casa Batlló inicia les visites culturals amb la màxima il·lusió de poder obrir al món la joia arquitectònica de Gaudí. Actualment ofereix visites vídeo guiades en 11 idiomes, en una àmplia franja horària, i un fantàstic recorregut per la Planta Noble, Pati de Llums, les Golfes, el terrat de les xemeneies, així com una botiga d’avantguarda, on es poden apreciar dissenys propis i una col·lecció de cadires reproduïdes artesanalment en fustes nobles .
A l’estiu ofereix un programa nocturn, les “Nits Màgiques”, que permeten gaudir d’una vetllada al Terrat.

L’equip de gestió està integrat per gent entusiasta i creativa, que en els últims anys ha aconseguit molts avenços en matèria tecnològica, tant en matèria de continguts audiovisuals, com en la manera d’interactuar amb el públic visitant a través de les xarxes socials, el seu potent lloc web, bloc, venda d’entrades online, organització de concursos en línia, edició de Newsletter.

Les polítiques de gestió de reserves es caracteritzen per la flexibilitat en la gestió de reserves i la proximitat amb els hotels i agències que atenem diàriament i que acaben sent importants prescriptors.

La marca

Casa Batlló és una institució privada que actualment s’autofinança amb recursos propis gràcies a una llarga i costosa trajectòria d’inversions prèvies, i gràcies també a la constància i a la dedicació acurada de la propietat al llarg de molts anys per recuperar, conservar i difondre aquesta obra excepcional i singular del patrimoni arquitectònic.

Amb l’afany legítim de protegir aquest patrimoni, hi ha diverses marques registrades, en diversos països i en diverses classes, tant pel que fa al nom com a la imatge gràfica.
La representació gràfica de la Casa Batlló i el seu logotip constitueix una marca registrada la titularitat de la qual atorga a Casa Batlló SLU el dret exclusiu de reproducció.

En virtut d’aquests registres i de la titularitat privada de l’edifici, les imatges de Casa Batlló no es poden reproduir sense prèvia autorització escrita, existint en l’actualitat diversos llicenciataris que fabriquen productes sota llicència en l’àmbit editorial, papereria, clauers, imants, objectes de ceràmica i resina, articles tèxtils.

Sol·licitud de Productes sota llicència
Sol·licitud de Llicència d’Ús d’imatges
Sol·licitud de Permisos per a realizar Reportatges Audiovisuals

En tot cas, la CASA BATLLÓ es reserva el dret d’aprovar o rebutjar les llicències i permisos en relació a l’obtenció, ús i difusió de les imatges podent aplicar els cànons tarifaris vigents per a cada cas. Així mateix amb l’objectiu de poder mantenir el bon funcionament de les visites culturals, en determinades ocasions aquests reportatges poden estar subjectes a determinades condicions horàries.