Vine a la trobada d'Urban Sketchers a la 'Mansana de la Discòrdia'!

Casa Batlló i Casa Amatller organitzen una trobada de dibuix urbà

Sí, sí, com llegeixes, el proper 24 de setembre en el marc de les festes de la Mercè, la Casa Batlló i Casa Amatller amb la col·laboració de Urban Sketchers Barcelona, Cases Singulars i Faborit celebren una trobada de dibuix al voltant de les seves conegudes façanes.

Com formar part?

La trobada, per motius d’espai, està limitat a setanta places, per això les primeres setanta persones que compleixin amb els requisits i que s’inscriguin a través d’aquest formulari podran participar en la trobada.

La trobada se celebrarà el 24 de setembre de 2017 partir de les 17: 00h quan Cases Singulars realitzarà una visita guiada a la Mansana de la Discòrdia posant focus a les façanes de Casa Amatller i Casa Batlló. Posteriorment els participants podran dibuixar-les lliurement fins a les 19: 30h que començarà la visita a l’interior dels dos edificis modernistes.

Com participar-hi?

Els participants hauran de pujar els seus dibuixos als seus corresponents comptes d’Instagram comunicades a l’organització en el formulari entre els dies 24 i 27 de setembre. El dia 5 d’octubre es publicarà el nom dels tres guanyadors que seran seleccionats a través d’un sorteig aleatori. El nom dels guanyadors s’anunciarà en els comptes d’Instagram dels dos organitzadors Casa Amatller (@casamuseuamatller) i Casa Batlló (@casabatllo).

 

ACTUALITZACIÓ 06.10.2017:
Ahir es van comunicar els tres guanyadors de la trobada de dibuix. Entre tots els dibuixos compartits a Instagram amb el hashtag #uskmansanadeladiscordia i que complien amb les Bases legals, els guanyadors han estat:

@margagonzalezt

@esme_cebrian

@anyna05

 

Bases legals de la trobada

Organitzadors: FUNDACIÓ INSTITUT AMATLLER D’ART HISPÀNIC (“Fundació Institut Amatller”), amb domicili a Barcelona, Pg. de Gràcia, núm. 41 (CP 08007), i NIF G-08483810 i CASA BATLLÓ, S.L.U. (“Casa Batlló”), amb domicili a Barcelona, Pg. de Gràcia, 43, 4rt, i NIF B-62.401.534 (d’ara en endavant conjuntament “els Organitzadors”)

Col·labora: Cases Singulars, Urban Sketchers Barcelona i Faborit.

1. Data de la trobada: Aquesta trobada de dibuix es celebrarà el diumenge 24 de setembre de 2017, davant de les façanes de Casa Batlló i Casa Amatller.

2. Objecte de la trobada: L’objecte de la trobada es la realització d’un dibuix de les dues façanes (Casa Batlló i Casa Amatller). El suport i la tècnica dels dibuixos són lliures i els estris per a la seva realització han de dur-los els participants.

3. Requisits de participació: La participació en la trobada és gratuïta i per a poder participar-hi cal:

– Ser major de 18 anys (i dur un document d’identificació que ho acrediti).

– Disposar d’un compte públic a la xarxa social Instagram.

4. Participació: La trobada és oberta a les primeres setanta persones que s’inscriguin a través del formulari on-line, que compartiran els Organitzadors a través dels seus blocs i xarxes socials, en el qual els participants hauran d’informar del seu nom i cognoms, adreça de correu electrònic, telèfon i usuari d’Instagram.

5. Mecànica:

Els setanta participants, que hauran estat contactats abans del 19 de setembre de 2017 i hauran confirmat la seva assistència als Organitzadors, hauran de presentar-se el 24 de setembre de 2017 davant de Casa Amatller a les 17 hores, on Cases Singulars els farà una visita guiada de 17 a 17:30 de la Mansana de la Discòrdia, en concret, l’explicació de les façanes de Casa Amatller i Casa Batlló.

A partir de les 17:30 i fins a les 19:30 hores els participants realitzaran els seus dibuixos. En haver acabat, a les 19:30, se’ls oferirà als participants una visita a Casa Batlló i a Casa Amatller.

Entre els dies 24 i el 27 de setembre de 2017 els participants hauran de pujar al seu compte d’Instagram públic comunicat als Organitzadors una fotografia del seu dibuix de les dues façanes amb el hashtag #uskmansanadeladiscordia.

El dia 5 d’octubre de 2017 els Organitzadors informaran del nom d’usuari d’Instagram dels tres guanyadors, que seran escollits a través d’un sorteig aleatori, a través dels usuaris d’Instagram de Casa Amatller (@casamuseuamatller) i Casa Batlló (@casabatllo). Els Organitzadors es reserven el dret de no admetre els dibuixos que no compleixin els requisits o que els Organitzadors considerin de manera justificada que poguessin atemptar contra la sensibilitat o els drets de tercers.

Els tres guanyadors obtindran tres premis iguals:

-Una visita audioguiada a Casa Amatller per a dues persones

-Una visita videoguiada a Casa Batlló per a dues persones

-Una cistella de xocolates de Casa Amatller

-Un pack de regal de la botiga de Casa Batlló

Cada premi està valorat en un total de 134,35.-€. El premi es personal i intransferible, la seva acceptació és voluntària i gratuïta ï no podrà intercanviar-se per altres premis ni per diners en metàl·lic.

El 31 de desembre de 2017 serà la data màxima perquè els tres guanyadors rebin els seus premis, previ contacte amb els Organitzadors.

6. Propietat Intel·lectual: Els participants accepten que en cas de ser guanyadors de la trobada, els seus dibuixos podran ser reproduïts, distribuïts, comunicats públicament i posats a disposició, de manera gratuïta, en canals propis dels Organitzadors: xarxes socials, pàgines web, newsletters i comunicacions corporatives, sense límits territorials, ni temporals.

7. Cada participant pot participar al concurs només amb un sol dibuix.

8. No podran participar a la trobada els empleats o familiars directes o indirectes dels Organitzadors d’aquesta trobada.

9. Es consideraran nul·les les participacions fora de termini o fora del sistema de participació descrit. Els Organitzadors podran donar de baixa o desqualificar els participants que presentin indicis de suplantació d’identitat, incompleixin les regles del sorteig, quedant els Organitzadors exonerats de responsabilitat en cas d’incompliment dels participants.

10. Privacitat i drets d’imatge: De conformitat amb la vigent Llei Orgànica 15/1999, de 11 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i al seu Reglament de desenvolupament, cada participant, amb l’acceptació d’aquestes bases legals consent que les  que les seves dades personals s’incorporaran en els fitxers responsabilitat de Casa Batlló i Fundació Institut Amatller d’Art Hispànic, al ser les dues entitats les organitzadores d’ aquest. Les dades seran las facilitades per vostè en la seva participació corresponent al dibuix i al seu nom d’usuari a Instagram.

Respecte a Casa Batlló SLU, les dades s’incorporaran en  un fitxer de qui n’és responsable Casa Batlló S.L.U., domiciliada a Pg. de Gràcia 43, 4ª, 08007 Barcelona (Espanya). La finalitat de la recollida de les dades personals dels concursants és la gestió d’aquest concurs, de conformitat amb la Llei Orgànica a dalt citada, la recollida dels premis, i l’enviament de comunicacions comercials i promocionals pels Organitzadors, relacionades amb els Organitzadors, per carta, telèfon, correu electrònic, SMS, o per altres mitjans de comunicació electrònica. El concursant queda informat aquí que pot exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podran exercitar adreçant-se a Casa Batlló S.L.U. al seu domicili a dalt assenyalat, o mitjançant un e-mail adreçat a aquesta direcció: info@casabatllo.cat tot adjuntant en els dos casos còpia del DNI.

I quant a la Fundació Institut Amatller d’Art Hispànic les dades també seran incorporades en  un fitxer, de qui n’és responsable Fundació Institut Amatller d’Art Hispànic domiciliada a Pg. de Gràcia, núm. 41, CP 08007 Barcelona. La finalitat de la recollida de les dades personals dels concursants és la gestió d’aquest concurs, de conformitat amb la Llei Orgànica a dalt citada, la recollida dels premis, i l’enviament de comunicacions comercials i promocionals pels Organitzadors, relacionades amb els Organitzadors, per carta, telèfon, correu electrònic, SMS, o per altres mitjans de comunicació electrònica. El concursant queda informat aquí que també pot exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podran exercitar adreçant-se a Fundació Institut Amatller d’Art Hispànic. al seu domicili a dalt assenyalat, o mitjançant un e-mail adreçat a aquesta direcció: casa@amatller.org tot adjuntant en els dos casos còpia del DNI.

Així mateix, ens autoritza a que podem els dos co-organitzadors publiquem el seu nom d’usuari o identificador en la xarxa social si resulta guanyador.

De conformitat amb la Llei Orgànica 1/1982, de protecció civil del dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, els participant autoritzen als Organitzadors que els facin fotografies, i la seva divulgació, reproducció, distribució i comunicació pública, a les xarxes socials i canals corporatius dels Organitzadors, a efectes informatius sobre aquest concurs.

11. La celebració d’aquesta trobada podrà ser suspesa i/o prorrogada, i també l’entrega i/o gaudi dels premis, por motius justificats, que en cas de produir-se seran informats oportunament pels Organitzadors.

12. Els Organitzadors es reserven el dret a retirar o modificar les condicions d’aquesta trobada, inclòs la seva anul·lació, sempre que hi hagi una causa justificada, tot comprometent-se a comunicar-ho pel mateix mitjà pel qual va informar del concurs, i amb la màxima antelació possible, les noves bases o, en el seu cas, l’anul·lació definitiva , sense que en cap cas hagi d’indemnitzar ningú.

13. Acceptació de les bases: La participació en aquesta trobada comporta l’acceptació íntegra d’aquestes Bases.

14. En cas que fos declarada per un jutjat o tribunal nul·la alguna de les regles contingudes en aquestes bases, seguiran vigents la resta que no quedi afectada per l’anul·lació.

15. Llei aplicable i jurisdicció competent: Aquestes bases queden subjectes, i s’interpretaran conforme, a la normativa espanyola aplicable, i en cas de conflictes els jutjats i tribunals de Barcelona (Espanya) seran els competents per a resoldre’ls, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que hi pogués haver.

 

T'informem que Casa Batlló si utilitza cookies de tercers per obtenir informació dels usuaris que accedeixen al web. Si vols més informació clica aquí

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar