Casa Batlló, de nou premiada amb el Certificat d’Excel·lència de TripAdvisor i seleccionada entre les cinc primeres posicions d’interès turístic a Espanya

La Casa Batlló rep, un any més, el prestigiós premi atorgat per la reconeguda web de viatges Tripadvisor. A més, és seleccionada una de les destinacions preferides pels turistes, situant-se al cinquè lloc entre els deu punts de major interès turístic a tot Espanya.

Tripadvisor Casa Batlló

Representa tot un honor per la Casa Batlló poder compartir aquest prestigiós guardó amb els nostres visitants que, al cap i a la fi, són els que l’han fet possible tot obsequiant-nos amb les seves altes puntuacions i comentaris. Tal reconeixement ens anima a continuar apostant per oferir la millor experiència possible a totes aquelles gents que, des d’arreu del món, vénen a conèixer l’ingeni inaudit de Gaudí desplegat a la Casa Batlló.

Moltíssimes gràcies per animar-nos en la tasca de donar a conèixer el llegat del més gran mestre de l’arquietctura modernista! I, a tots els que encara no us hagueu fet escoltar, no deixeu de dir la vostra a través de la web de TripAdvisor.

Així mateix, la prestigiosa web de viatges TripAdvisor ha situat la Casa Batlló en una cinquena posició com a lloc d’interès turístic a Espanya. Aquesta meravellosa joia arquitectònica d’Antoni Gaudí és reconeguda a diari per milers de visitants que comenten l’experiència de la seva visita a la pàgina web, atorgant altes puntuacions. Aquesta cinquena posició, per davant d’obres com el Monestir de Montserrat, la Catedral de Santiago de Compostela o la Pedrera, serveix de motor i trampolí per tots els qui donem a conèixer el llegat del Gran Mestre de l’arquitectura moderna.

Des de Casa Batlló apostem per oferir la millor experiència possible a totes les persones que venen des dels diferents racons del món per delectar-se davant la creativitat que Gaudí va desplegar, amb total llibertat, a la Casa Batlló. A tots els qui encara no us hagueu fet escoltar, no deixeu de comentar la vostra visita a través de la web de TripAdvisor.

Tripadvisor Casa Batlló