Casa Batlló, escollida Millor Monument d'Espanya 2022

El monument acumula 22 premis relacionats amb la seva visita immersiva i una gestió socialment responsable.

Casa Batlló, Patrimoni Mundial per la UNESCO, ha aconseguit el reconeixement de Millor Monument d’Espanya en els premis Remarkable Venue Awards 2022 organitzats per la plataforma Tiqets. Aquest premi distingeix els millors monuments i atraccions del país, i s’atorga en funció de les valoracions dels usuaris. Enguany Casa Batlló s’ha imposat a monuments com la Sagrada Família o l’Alcázar de Sevilla.

L’experiència més premiada
Nombrosos reconeixements nacionals i internacionals rebuts en els dos últims anys distingeixen a Casa Batlló com un dels monuments més innovadors del món en diferents àmbits.
La seva visita immersiva aplica l’última tecnologia d’una manera exemplar per a acosta la cultura a tots. La proposta, que inclou sales immersives, continguts de Realitat Virtual i instal·lacions efímeres ha rebut reconeixements tan prestigiosos com el Best International Exhibiton (Museums+Heritage Awards).
Les iniciatives de comunicació de Casa Batlló també han rebut diferents premis per la seva creativitat i impacte. Destaquen, entre d´altres, campanyes como la de Sant Jordi o el breu documental del mapping “Living *Architecture”.
La gestió socialment responsable del monument també ha siut reconeguda amb el Barcelona Sustainable Tourism Award, destacant iniciatives com el seu compromís amb l’autisme amb un equip d’atenció al visitant neurodivergent.

Tots els reconeixements
En 2022 Casa Batlló ha rebut 14 premis i reconeixements, i un total de 22 en els últims dos anys. Aquí pots consultar-los tots.