Les Nits Màgiques de la Casa Batlló finançaran el projecte ‘Somriures i Rialles’ 2018!

Les Nits Màgiques de la Casa Batlló finançaran el projecte ‘Somriures i Rialles’ 2018!

11/07/2017

La joia modernista d’Antoni Gaudí finançarà un projecte de Pallassos sense Fronteres per a nens i nenes en situació de precarietat i en risc d’exclusió social

Les Nits Màgiques de la Casa Batlló sempre són un bon pla per a les nits a la ciutat de Barcelona, però a més aquest estiu, tens un motiu més per venir a gaudir d’aquesta oferta cultural d’oci.
Aquest any, un percentatge de les entrades de les Nits Màgiques es destinarà al finançament del projecte ‘Somriures i Rialles 2018’ de l’ONG Pallassos sense Fronteres. Aquest projecte té com a objectiu oferir suport emocional a la infància que es troba en diferents situacions de precarietat o risc d’exclusió social a través d’espectacles realitzats per dos artistes professionals de l’àmbit del circ (pallassos, malabaristes, acròbates). ‘Somriures i Rialles 2018’ es durà a terme entre els mesos de febrer i desembre de 2018 a Madrid, Barcelona, Saragossa, Palma de Mallorca, Màlaga i alguna altra capital de província.

Què és Pallassos sense Fronteres? A Casa Batlló vam tenir el plaer d’entrevistar a Tortell Poltrona, fundador de l’ONG, vam conversar sobre com es va crear l’ONG, com ajuden a la reinserció de les persones a través dels seus espectacles i sobretot, parlem del projecte ‘Somriures i Rialles’ 2018 que patrocinarà Casa Batlló gràcies a la donació d’un percentatge de les entrades de les Nits Màgiques.

Més informació del projecte ‘Somriures i Rialles 2018‘ a la web de Pallassos sense Fronteres.