La Casa Batlló s’il·lumina de vermell per a sumar-se a la lluita contra la SIDA

La Casa Batlló s’il·lumina de vermell per a sumar-se a la lluita contra la SIDA

30/11/2016

La Fundació Lluita contra la Sida amb el hashtag #borraelsida realitza de nou la seva campanya pel Dia Mundial contra la Sida.

Demà, dia 1 de desembre la façana de la Casa Batlló s’il·luminarà de vermell, per cinquè any consecutiu, adherint-se a altres edificis de Barcelona en aquesta acció del Dia Mundial contra la SIDA.

La Fundació Lluita contra la Sida anima a la societat a contribuir en la investigació i explica que “la sida s’ha convertit en una pandèmia silenciosa que ens afecta a tots”. Per aquest motiu, vol seguir conscienciant a la ciutadania a través de l’encesa vermella que tindrà lloc a Barcelona a partir de las 18:30 en diferents edificis i monuments emblemàtics de la ciutat.

La celebració del Dia Mundial contra la SIDA és una oportunitat per a donar suport a les persones que pateixen la malaltia a nivell mundial i, a la vegada, impulsar la ciència com a única via per a trobar la solució definitiva al VIH/SIDA.

Pots col·laborar amb la causa recolzant la investigació a través de la pàgina www.borraelsida.com i/o publicant una foto de la fachada de la Casa Batlló il·luminada de vermell amb els hashtags #borraelsida i #casabatllo.

Suma’t a aquesta lluita en el Dia Mundial contra el SIDA!