Et convidem a una classe de dibuix a la Casa Batlló

Sortegem 20 invitacions per a assistir a una classe de dibuix a la Casa Batlló organitzada en col·laboració amb el cercle artístic Sant Lluc.

El 23 de novembre a les 20 hores oferirem una classe de dibuix en la planta principal de la Casa Batlló en col·laboració amb el cercle artístic Sant Lluc, una entitat cultural que compleix 130 anys i que ha estat una figura clau en la projecció internacional de l’obra de Gaudí.

Per a participar en el sorteig:
Entra a aquesta publicació del nostre Instagram i dona-li like
-Segueix a @casabatllo
-Esmenta un/a amic/a en la publicació

Sobre el cercle artístic de Sant Lluc
El cercle artístic de Sant Lluc va néixer en 1893 com un centre dedicat al dibuix que, durant els segles XIX i XX, va tenir un paper destacat en la cultura catalana, impulsant iniciatives per al seu ressorgiment i aglutinant personalitats de reconegut prestigi.

Nombrosos artistes es van unir al cercle procedents de diferents disciplines (arts visuals, música, teatre, arquitectura…). A ell van acudir, per exemple, personalitats com Gaudí, que va compartir classe de dibuix amb Miró, o Puig i Cadafalch, qui va impartir classes d’Història de l’Art Català.

Com a conseqüència, Sant Lluc va tenir un paper fonamental com a centre d’unió cultural, aglutinant nombroses iniciatives que, en conjunt, van formar un front comú per a la conservació de la cultura catalana.