Reinhard de Jonghe, l’artista “snapchater”

Reinhard de Jonghe, l’artista “snapchater”

17/03/2017

El compte de Snapchat de @casabatllo es transforma amb la creativitat de Reinhard de Jonghe

Reinhard De Jonghe (Bèlgica, 1984) és un artista conegut pels seus snaps, és a dir els missatges creatius que comparteix al seu compte de Snapchat “reinhard19”. Qualsevol moment de la seva vida quotidiana és vàlid per a ser transformat i convertir-se en una obra d’art. El passat 15 de març, vam tenir l’ocasió de comptar amb la seva presència a la Casa Batlló i de gaudir amb els seus creatius snaps. A més, vam aprofitar per a entrevistar-lo i vam descobrir què l’havia portat a utilitzar les seves xarxes socials d’aquesta curiosa manera.

En Reinhard va començar a pintar amb Snapchat fa poc més d’un any. “Sempre he estat molt creatiu, però portar una llibreta a sobre per a dibuixar em feia mandra i amb l’arribada de Snapchat vaig veure la solució“, assegura aquest artista que ha fet d’aquesta xarxa social el seu llenç habitual. Veure dracs, animals o donar-li vida als objectes quotidians és la seva especialitat i és que no li costa gens veure amb un punt d’imaginació tot allò que l’envolta.

 

 

En Reinhard sempre porta el seu smartphone a sobre i utilitza un bolígraf digital per poder realitzar els seus dibuixos amb major precisió. “Snapchat m’ha donat una gran comoditat a l’hora de dibuixar que altres xarxes socials encara no m’ofereixen”, relata l’artista que acostuma a compartir després els snaps que més li agraden al seu perfil d’Instagram (@Reinharddejonghe) i al seu Facebook.

En Reinhard és pintor i acostuma a oferir seminaris i xerrades al seu país d’origen, Bèlgica, però més enllà de la seva professió, l’artista assegura que viu la vida amb imaginació i que poder dibuixar allò que veu clarament al seu cap és el que més li agrada fer.