Ens vestim de blau per l’autisme!

Ens vestim de blau per l’autisme!

28/03/2017

Aquest diumenge 2 d’abril és el Dia Mundial de la Conscienciació sobre l’autisme

Des de la Casa Batlló ens unim a la campanya “Connecta’t al Blau” per tal de trencar junts les barreres per l’autisme. Per aquest motiu, aquest diumenge 2 d’abril il·luminarem la nostra façana de blau juntament amb altres edificis emblemàtics de la ciutat de Barcelona i d’altres grans ciutats.

L’autisme és un trastorn molt desconegut a tots els nivells. “El fet que encara existeicin numerosoes mites i tòpics que pesen sobre les persones amb autisme constitueixen una veritable barrera per a la inclusió social de les persones que el pateixen”, ens comenta l’Associació APRENEM que fa més d’11 anys que treballa amb l’objectiu de defensar els drets de les persones amb autisme i millorar la seva qualitat de vida i la de les seves famílies.

A més, l’Associació celebrarà la Feesta per l’Autisme amb moltes activitats familiars i solidàries en diferents punts de Barcelona sota el lema “Connecta’t al Blau”.

T’animem a que passis per davant de la Casa Batlló el diumenge 2 d’abril a partir de les 20:30 i et facis una fotografia davant la façana blava per a compartir-la a les teves xarxes socials amb el hashtag #ConnectatAlBlau!