Casa Batlló, Millor Exposició Internacional 2022 als Museums and Heritage Awards, els Oscar del sector

Els Museums and Heritage Awards 2022, reconeguts com els Oscars del sector dels museus, han premiat en la seva categoria de Millor Exposició internacional la Casa Batlló Immersive Experience per sobre d'altres finalistes de Bèlgica, Dinamarca i Països Baixos.

El jurat, en les seves pròpies paraules, va expressar que “va quedar impressionat per la intel·ligent interpretació demostrada i la seva resposta creativa, que va sentir molt genuïna. Combinant un ús intel·ligent de la tecnologia amb capes de narració, no hi ha dubte que Gaudí ho hauria apreciat”.

Els premis que aquest any arriben a la seva 20a edició celebren les iniciatives innovadores i trencadores dels museus, galeries i atraccions patrimonials de tot el Regne Unit i de l’estranger. Entre els guanyadors i mencions especials de la resta de categories hi ha museus com el Victoria & Albert a Londres, el MET de Nova York, l’Imperial War Museum i l’Oxford University Museum.

Veure detall del premiVeure guanyadors de cada categoria

Una visita inmersiva multipremiada

L'”International Exhibition of the Year” se suma als nombrosos premis recollits a nivell internacional des de la inauguració de la nova visita immersiva el 14 de maig de 2021, amb menció especial als Heritage in Motion Awards 2022 (“Best Achievement” i “Best Games & Interactive Experience”), els Hermes Creative Awards 2022 (premi Gold al millor guió a la categoría “Print Media & Writing”) i els Tiqets Remarkable Venue Awards 2021 (“Best Landmark Global Winner”).