Casa Batlló és cine!

Casa Batlló és cine!

25/07/2017

La Casa Batlló es suma a la I edició del Lychee Film Festival

Del 15 al 22 de setembre de 2017, la ciutat de Barcelona acollirà el primer Festival de cinema xinès de Barcelona, ​​el Lychee Film Festival. Des de l’organització indiquen que l’objectiu de realitzar aquest festival és donar a conèixer el cinema de qualitat que el gegant asiàtic està realitzant, més enllà de les pel·lícules de Kung Fu o de l'”Orient misteriós”. El nom de Lychee procedeix del lichi (Lychee en anglès), el fruit que porta més de dos mil anys conreant a la Xina, un fruit bell, dolç i fresc com volen que sigui aquest festival per al públic.

El festival Lychee a part de tallers i fòrums d’intercanvi intel·lectual i artístic comptarà amb una secció temàtica al voltant del Soft Kung Fu New Wu Xia i una secció oficial de cinema contemporani, a més d’una secció de curts d’animació que acollirà Casa Batlló. En concret es projectaran 5 curts: El somni del guerrer (Li Jin), El Temple de Feng Xue Shan Shen (Wen Jie, Sun Wei), País d’Insectes d’Estiu (Tang Bohua), L’Assassí: La Precuela (Wen Jie) i Serp blanca (Ruan Junting).

Si vols venir a gaudir de la projecció d’aquests cinc curtmetratges d’animació que es realitzarà el 17 de setembre a Casa Batlló, aconsegueix una de les 25 entrades dobles que regalem. (Places exhaurides)

ACTUALITZACIÓ 2017.09.18:
El passat 17 de setembre es va realitzar la projecció de curts al pati modernista de Casa Batlló, acte que va comptar amb la presència del director Wen Jie, que va explicar la realització del seu famós curt El Temple de Feng Xue Shan Shen, així com convidats vinculats amb el món del setè art.

Fotos cortesia de