Casa Batlló és cine!

Casa Batlló és cine!

25/07/2017

La Casa Batlló es suma a la I edició del Lychee Film Festival

Del 15 al 22 de setembre de 2017, la ciutat de Barcelona acollirà el primer Festival de cinema xinès de Barcelona, ​​el Lychee Film Festival. Des de l’organització indiquen que l’objectiu de realitzar aquest festival és donar a conèixer el cinema de qualitat que el gegant asiàtic està realitzant, més enllà de les pel·lícules de Kung Fu o de l'”Orient misteriós”. El nom de Lychee procedeix del lichi (Lychee en anglès), el fruit que porta més de dos mil anys conreant a la Xina, un fruit bell, dolç i fresc com volen que sigui aquest festival per al públic.

El festival Lychee a part de tallers i fòrums d’intercanvi intel·lectual i artístic comptarà amb una secció temàtica al voltant del Soft Kung Fu New Wu Xia i una secció oficial de cinema contemporani, a més d’una secció de curts d’animació que acollirà Casa Batlló. En concret es projectaran 5 curts: El somni del guerrer (Li Jin), El Temple de Feng Xue Shan Shen (Wen Jie, Sun Wei), País d’Insectes d’Estiu (Tang Bohua), L’Assassí: La Precuela (Wen Jie) i Serp blanca (Ruan Junting).

Si vols venir a gaudir de la projecció d’aquests cinc curtmetratges d’animació que es realitzarà el 17 de setembre a Casa Batlló, aconsegueix una de les 25 entrades dobles que regalem.