La Casa Batlló aconsegueix el Certificat Biosphere com a Patrimoni Sostenible

Després d'adherir-se al programa Biosphere en 2019, la Casa Batlló aconsegueix el certificat que reconeix les seves bones pràctiques en sostenibilitat.

Des que la Casa Batlló va obrir les seves portes al públic ha estat compromesa amb el seu entorn social, mediambiental i econòmic. Amb la finalitat d’amplificar, accelerar i auditar les seves pràctiques en sostenibilitat, en 2019 es va adherir al programa Biosphere, aconseguint en 2020 el premi Barcelona Sustainable Tourism, sent l’únic Patrimoni Mundial a aconseguir-lo.

Avui aquest procés culmina amb l’obtenció del Certificat Biosphere que ratifica que la Casa Batlló posseeix un sòlid pla de sostenibilitat i unes bones pràctiques revisades cada any per un equip auditor. A nivell general, els diferents àmbits d’actuació abasten:

Medi Ambient i Canvi Climàtic
Afavorint un menor consum d’aigua, adoptant mesures d’eficiència energètica, aplicant criteris de producció i consum responsable i reduint l’impacte de la nostra activitat en la biodiversitat.

Societat i Cultura
Impulsant un creixement social i econòmic en el nostre entorn, desenvolupant programes educatius, promovent la igualtat de gènere i impulsant la conservació del patrimoni cultural i natural local.

Governança i economia
Adoptant mesures per a evitar el desaprofitament d’aliments, protegint els drets laborals i d’igualtat dels seus treballadors i facilitant la conciliació laboral i l’ús de col·lectius menys afavorits.

Avui, el nostre compromís continua amb noves iniciatives, intensificant les ja existents i assumint la responsabilitat d’auditar la nostra gestió en els 3 nivells que abasta la sostenibilitat: social, mediambiental i econòmic.

Veure tots els nostres compromisos