Cartier inaugura boutique temporal a la Casa Batlló

Situada a la primera planta de l'edifici de Gaudí, estarà oberta fins al juny de 2022

Amb motiu de la renovació de la boutique de Barcelona situada al Passeig de Gràcia, la Maison Cartier inaugura una boutique temporal a la Casa Batlló que romandrà oberta des del 17 de gener fins al juny del 2022. Continua així una llarga tradició a la Casa Batlló que, a la seva història, ha acollit marques relacionades amb l’art i la cultura com la galeria d’art SYRA, els Estudis Cinematogràfics Pathé Frères o els Estudis d’Animació Chamartín.

Dos espais en un
El nou espai, amb prop de 300 metres quadrats, se situa a la primera planta de l’edifici amb accés propi des del número 43 del Passeig de Gràcia i compta amb dos espais diferenciats: un destinat a la venda de les col·leccions de la Maison, i un altre que serà un punt de trobada cultural i pretén establir un diàleg entre les diferents fonts d’inspiració que uneixen Cartier amb la Casa Batlló.

Antoni Gaudí i Louis Cartier: creadors amb estil propi
La visió de Gaudí i Louis Cartier posseeix punts en comú que han donat lloc a un llenguatge creatiu propi, basat en el seu esperit pioner i innovador, amb la utilització de nous materials i tècniques per a la creació de les seves obres. Així mateix, tots dos visionaris van treballar en equip amb els millors artesans de les seves èpoques traspassant fronteres gràcies a les seves creacions.

Inspiració naturalista
La decoració de la boutique s’integra de manera natural a l’edifici i amb total respecte a l´obra d’Antoni Gaudí. El caràcter naturalista de la Casa Batlló serveix d’inspiració als decoradors de la Maison per crear un diàleg, mitjançant imatges, entre les creacions botàniques i animalístiques de Cartier i els codis més emblemàtics de Gaudí.

“Per a la Maison Cartier és un veritable honor inaugurar aquesta boutique temporal a un dels edificis més emblemàtics i icònics de la ciutat de Barcelona, la ​​Casa Batlló. És la trobada entre dos grans creadors, com van ser Antoni Gaudí i Louis Cartier, que van desenvolupar un estil propi i van ser uns autèntics pioners per a la seva època. Aquesta intervenció efímera constituirà el pròleg per al disseny de la nova boutique a Barcelona que obrirà les portes al públic l’estiu del 2022”, segons Nicolas Helly, director general de Cartier Iberia.

“L’esperit de Maison Cartier evoca art, funcionalitat i innovació, ingredients amb què Gaudí també componia la seva obra. És bonic veure el paral·lelisme entre les dues marques mitjançant la fusió de les formes orgàniques i les tecnologies més avançades al servei de l’art“, declara Gary Gautier, director de Casa Batlló.

Més informació
Boutique temporal Cartier a Casa Batlló
Adreça: Passeig de Gràcia, 43, Barcelona
Horari: De dilluns a divendres de 10h00 a 20h00. Dissabtes de 10h30 a 20h00.
www.cartier.es
#CartierBCN