中文

Casa Batlló posa en marxa una campanya benèfica a favor dels oceans

Totes les donacions es destinaran als programes de divulgació de Plastic Oceans International. Els participants podran guanyar un viatge a Barcelona per visitar la Casa Batlló i gaudir d'un sopar amb concert privat a la seva Planta Noble.

La Casa Batlló s’uneix a BidAway i Omaze amb una campanya benèfica conjunta que inclou una experiència molt atractiva per incentivar les donacions que es destinaran a Plastic Oceans, organització que treballa per educar la societat sobre el tema de la contaminació plàstica.

Aquesta campanya ofereix als participants la possibilitat de guanyar un viatge a Barcelona per a dues persones del 13 al 17 de febrer de 2020, per descobrir la Casa Batlló i gaudir d’un sopar privat amb el xef Martín Berasategui i d’un concert exclusiu a la seva Planta Noble amb vista a Passeig de Gracia. Aquesta experiència també inclou allotjament a l’Hotel Monument, de 5 estrelles.

Com participar
Els interessats ja poden participar entrant a omaze.com/casa i enviant la seva sol·licitud per al sorteig. Tot i que no és obligatori fer una donació per participar, s’espera recaptar una xifra aproximada als 100.000 dòlars, que es destinaran íntegrament a Plastic Oceans.

Sobre BidAway i Omaze
BidAway, amb seu operativa a Barcelona, és una plataforma en línia que ofereix experiències úniques mitjançant sorteigs i subhastes solidàries.
Omaze és una plataforma online líder mundial en recaptació de fons per patrocinar causes solidàries. Les campanyes d’Omaze connecten persones influents, organitzacions sense ànim de lucre i donants per crear impactes duradors i recaptar fons.

Inspirats per Gaudí
Segons Gary Gautier, director General de la Casa Batlló: “Antoni Gaudí es va inspirar en l’univers marí per dissenyar la Casa Batlló. La naturalesa aquàtica d’aquesta obra i l’ús de materials reciclats en ella ens evoquen cada dia la importància que té educar, inspirar i conscienciar per a preservar la biosfera. Aquest compromís és el que ens ha fet triar Plastic Oceans, organització que ens recorda que tots som part de la solució”.