BGB i la Casa Batlló amb La Marató de TV3

BGB i la Casa Batlló amb La Marató de TV3

13/12/2016

Unim forces per La Marató de TV3!

Enguany Barcelona Guide Bureau (BGB) i la Casa Batlló ens hem unit per a donar suport la Marató de TV3.

Com cada any La Marató de TV3 dedica un cap de setmana a malalties algunes més comuns i d’altres més minoritàries, amb la fi de recaptar fons per a la seva investigació i tractament i per a facilitar la vida d’aquelles persones que les pateixen. Aquest any La Marató està enfocada a l’ictus i a les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. La Marató tindrà lloc, no només durant el pròxim cap de setmana, sinó també els dies previs i inclús després del 17 i 18 de desembre, s’estaran realitzant més de 2.000 activitats al voltant de Catalunya amb l’objectiu de recolectar els màxims fons possibles.

Aquesta acció es podrà desenvolupar gràcies als guies voluntaris de BGB que estaran realitzant les visites d’una hora durant el pròxim cap de setmana i també gràcies a la decisió de la Casa Batlló de posar a la venta tickets a un preu reduît de 10€. Esperem que aquesta acció tingui molt èxit i poder aportar el nostre granet de sorra a La Marató de TV3!

Tot el que es recapti els dies 17 i 18 de desembre amb la venta de les 475 entrades a 10€ anirà íntegrament destinat a La Marató de TV3. A més, BGB donarà 3€ més per cada entrada venuda. Col·labora amb La Marató de TV3 adquirint una de les teves entrades a la web de BGB.

I com diu l’eslògan de La Marató de TV3: “Tots tenim un costat bo, o molt bo”