#ArtistsInResidence: Crea la teva obra d'art a la Casa Batlló

Convidem a artistes de diferents disciplines a crear les seves obres a l'interior de la Casa Batlló gaudint d'un espai de treball i inspiració únic al món.

Com a monument patrimonial, hem viscut de prop les conseqüències de la pandèmia en l’art i la cultura i estem sensibilitzem amb els artistes que no tenen forma d’exhibir la seva feina. Per això volem ajudar-los, oferint la Casa Batlló com a espai de treball i creació, i difonent la seva obra en les nostres xarxes socials.

La iniciativa, anomenada “Artist in residence”, acull fins al gener a 10 artistes locals que podran inspirar-se en l’art i bellesa d’aquest Patrimoni Mundial. Durant una setmana el / l’artista podrà desenvolupar la seva obra treballant a l’interior de la Casa Batlló, i divendres mostrarem el resultat en les nostres xarxes (Instagram, etc.).

La Casa Batlló, que com bé patrimonial preserva el llegat artístic de Gaudí, vol també protegir i preservar els artistes contemporanis i emergents. L’art segueix viu!

Artistes i obres

Joaquín Ballester és un jove artista barceloní, especialitzat en art plàstic i pintura. La seva creativitat transcendeix fins a la música i el tattoo art.

Iván Forcadell és un artista multidisciplinari de Tarragona centrat en la pintura i escultura. També crea instal·lacions de videoart i performance.

 

Nuria García es violinista y compositora graduada en el Taller de Músics de Barcelona presenta una propuesta innovadora que mezcla violín y música electrónica, creando melodías únicas y un ambiente sonoro personal.