Aquest Sant Jordi ens deixa amb més de 400 donants de sang!

Aquest Sant Jordi ens deixa amb més de 400 donants de sang!

26/04/2017

Èxit rotund de la campanya “Drac&Roses” amb una gran col·laboració ciutadana

El Sant Jordi es converteix cada any en una de les celebracions més boniques dels catalans, però què passa quan cau en diumenge i col·labores amb el Banc de Sang i Teixits?

Del 21 al 23 d’abril la Casa Batlló s’ha vestit de roses per a celebrar Sant Jordi i és que la Casa Batlló és la Llegenda viva de Sant Jordi a la ciutat de Barcelona. El drac a la teulada, la llança de Sant Jordi que travessa el llom del drac i de la sang que en brolla neixen les roses de la façana i la pluja de pètals constant al pati interior. Per aquest motiu hem col·laborat amb el Banc de Sang i Teixits i així unir-nos a una bona causa: la donació de sang

Fins a 428 donants de sang es van apropar a la unitat mòbil que el Banc de Sang i Teixitis va ubicar al carrer Aragó cantonada amb Passeig de Gràcia durant aquests 3 dies, el que significa que 1.284 persones se’n beneficiaran, ja que per cada donant s’ajuda a 3 persones. L’autobús del Banc de Sang ha estat ple en tot moment de persones que volien sumar-se a la causa, i és que cada dia es necessiten 1.000 donacions de sang a Catalunya. A tots ells us donem les gràcies per fer la vostra aportació voluntària!

Les persones que es van apropar a gaudir de la pluja de pètals a l’interior de la Casa Batlló i a descobrir com la llegenda Sant Jordi resideix també a l’interior d’aquesta joia modernista van ser obsequiades amb una rosa, gràcies a la col·laboració de Flores Navarro.

Foto cedida per: @roser_n

A més a més, la campanya “Drac & Roses” va comptar amb uns convidats de luxe, deu instagrammers europeus van ser convidats a formar part de l’acció i a conèixer més d’aprop la celebració de Sant Jordi. Durant el cap de setmana, a més de descobrir la Casa Batlló de Gaudí, van conèixer la Casa Amatller de Josep Puig i Cadafalch i el Palau de la Música de Lluís Domènech i Montaner, on van tenir l’oportunitat de gaudir de “La Novena de Beethoven” interpretada per l’Orquestra Simfònica del Vallès. Aquesta acció no hagués estat possible sense la col·laboració de l’Hotel Alexandra Barcelona, a Double Tree by Hilton, del seu restaurant Solomillo i del restaurant El Nacional als que agraïm la seva participació.

Us esperem de nou a tots i a totes al Sant Jordi 2018!