Noves dimensions d'una visita cultural única al món

Una experiència multidimensional dirigida als 5 sentits per entendre la genialitat de Gaudí i gaudir de la bellesa de Casa Batlló.

La nova visita de la Casa Batlló ofereix al visitant un viatge a la ment d’Antoni Gaudí a través de la magistral unió de tecnologia, patrimoni i art mitjançant un fil narratiu emocional que revela la bellesa de la naturalesa d’un lloc únic al món. Però, quines són les 10 dimensions d’aquesta experiència? Partint de la idea dels 5 sentits, la seva relació amb les percepcions humanes (tangibles) i la construcció d’emocions i vivències (intangibles), us introduïm a la multidimensionalitat d’aquesta nova experiència que potencia l’essència d’aquesta obra mestra de Gaudí.

Un 3D mai vist
Presentem la primera experiència de realitat virtual que no necessita ulleres. Increïble, però cert! Per a això hem dissenyat la sala immersiva Gaudí Cube, el primer i únic cub LED del món, per endinsar-te en la ment de Gaudí i veure la realitat amb els seus ulls. Una tecnologia avançada al seu temps capaç de canviar la percepció de la realitat, permetre l’impossible i transmetre sensacions i sentiments únics. Altres espais acullen projeccions volumètriques impossibles, unint de manera mai vista disciplines com l’escultura i el mapping.

So tridimensional
Les diferents sales immersives, així com els auriculars i el seu contingut musical i narratiu, estan desenvolupats amb tecnologies tridimensionals generant una proposta sonora envoltant que acompanya el visitant durant la seva visita. Prova d’això són els 21 canals d’àudio instal·lats en Gaudí Dôme que recreen el so de la natura en 3D.

La nova dimensió olfactiva
Delicades intervencions olfactives acompanyen el visitant en el seu recorregut, amb aromes evocatius que potencien les sensacions que es viuen en diferents espais i produccions audiovisuals.

Una Casa per acariciar
Casa Batlló està feta per al gaudi dels sentits i el tacte és un d’ells. En un edifici ple d’artesania, una infinitat de detalls demanen ser acariciats. Per això el nostre relat et convida, explícitament, a tocar la Casa.

Art en moviment
La sala immersiva Gaudí Dôme acull una plataforma giratòria i efectes de vent que doten de dinamisme a l’experiència, complementant les sensacions que es viuen i potenciant una dimensió de vegades oblidada.

Casa Batlló continua innovant en el sector cultural i turístic, sent un referent mundial en bones pràctiques per a la protecció del patrimoni i la gestió d’experiències significatives, emocionalment impactants i tecnològicament atractives per a tots els públics.