the_post(); ?>

Nadal a Barcelona

Agenda del 12 de desembre al 7 de gener

 • Neu a la Casa Batlló

  Neva tots els dies, dins i fora de la casa, a partir de les 9:00 h
 • Llums de Nadal

  Gaudeix d'un espectacle de llums únic. Cada dia a partir de les 9:00h.
 • Col·labora amb UNICEF

  Comprant la teva entrada ajudaràs els nens que més ho necessiten. Col·labora!
 • Concert sorpresa

  Apunta't al concert "secret" de Sofar Sounds el 4 de gener.

La teva foto té premi!

Vine a Casa Batlló aquest Nadal, comparteix la teva fotografia a Instagram amb el hashtag #HaveASnowyDay i podràs guanyar 2 entrades dobles per a la nostra visita teatralitzada i un pack de regals de la nostra botiga.+@casabatllo

Espectacle de llums a la façana

Cada dia, a partir de les 17:30, gaudeix d'una il·luminació especial a la façana. Un espectacle continu d'il·luminació nadalenca en una de les Cases més boniques del món. Deixa't sorprendre!

Ajuda'ns a col·laborar amb UNICEF

Aquest Nadal donem un % de la recaptació de les entrades a la campanya #CierraUNICEF. Els diners es destinaran a diferents iniciatives contra la mortalitat infantil i per promoure una sanitat i educació dignes per als nens que més ho necessiten. Aquest Nadal, donem una mica de llum a qui més ho necessita.

Concert “secret” a Casa Batlló

Sofar Sounds és una xarxa de concerts secrets en cases desconegudes. En aquesta, els amfitrions cedeixen la seva casa per al concert i els artistes participen de forma solidària. El 4 de gener tindrà lloc un d'aquests concerts a Casa Batlló. Regalem 100 entrades i els artistes es donaran a conèixer pocs dies abans. Apunta't!