golfes-casa-batllo

Golfes

L'escenari més original i evocador

El lloguer de la planta noble permet fer ús de les golfes i el terrat a la part superior de l'edifici.

Les golfes són, juntament amb l'excepcional terrat i la vista única sobre la ciutat, l'escenari més original, evocador i característic de l'obra gaudiniana.

Un viatge a un espai nou, singular i ple de sorpreses i d'emocions. Un lloc on la natura es fa present d'una manera innovadora. On l'aire, el foc, l'aigua i la terra protagonitzen un joc en el qual la imaginació no té límits.

En cada racó d'aquest espai inèdit es poden descobrir coses sorprenents que captivaran la vostra sensibilitat: el reflex d'un mar en calma a les parets del celobert, les voltes magnífiques, que recorden una caixa toràcica, les xemeneies misterioses i la famosa creu tridimensional que corona l'edifici.

La proposta de la Casa Batlló per als vostres actes inclou dos salons a les golfes: El Ventre del Drac, que corona l'edifici i ens submergeix en un espai que Gaudí 
+

El lloguer de la planta noble permet fer ús de les golfes i el terrat a la part superior de l’edifici.

Les golfes són, juntament amb l’excepcional terrat i la vista única sobre la ciutat, l’escenari més original, evocador i característic de l’obra gaudiniana.

Un viatge a un espai nou, singular i ple de sorpreses i d’emocions. Un lloc on la natura es fa present d’una manera innovadora. On l’aire, el foc, l’aigua i la terra protagonitzen un joc en el qual la imaginació no té límits.

En cada racó d’aquest espai inèdit es poden descobrir coses sorprenents que captivaran la vostra sensibilitat: el reflex d’un mar en calma a les parets del celobert, les voltes magnífiques, que recorden una caixa toràcica, les xemeneies misterioses i la famosa creu tridimensional que corona l’edifici.

La proposta de la Casa Batlló per als vostres actes inclou dos salons a les golfes: El Ventre del Drac, que corona l’edifici i ens submergeix en un espai que Gaudí va dissenyar amb la seva solució magistral de l’arc catenari.

Començar Tour Virtual

L’Espai Foc, que és un lloc contemporani que porta la signatura d’Ingo Maurer i constitueix un prodigi de solucions en il·luminació i espectacle visual.

La resta de l’espai és una successió de llocs encantadors –com un autèntic conte de fades– que són una delícia i en els quals es percep la nostàlgia d’un espai que evoca una manera de viure de la Barcelona Modernista. Uns espais que faran somiar petits i grans.

Les golfes havien estat projectades originàriament com una zona de servei, amb trasters i safareigs. Amb tot, aquesta zona té una meravellosa bellesa mediterrània i una admirable elegància en la forma. Les golfes es caracteritzen pel recurs arquitectònic gaudinià als arcs catenaris en espais diàfans i ventilats.

-
Capacitats Planta Noble Golfes Terrat del Drac
Superficie 730 240 270 320
Còctel 200 50/100 70
Banquet 100 100 30
Reunió 80 100 40
Imperial 18/24 45 20
Alçada 4 3 2,44-3,3
270
70
30
40
20
2,44-3,3
Planta Noble Golfes Terrat del Drac
Ubicació