casa-batllo-eventos

Lloguer d’espais

Un lloc màgic pels teus esdeveniments

TEL. +34 934 88 06 66

La Casa Batlló, obra mestra d'Antoni Gaudí –única, singular i excepcional–, més que un edifici, ja és un mite de l'art, l'arquitectura i el disseny universal de tots els temps. Punt de referència del Modernisme, la Casa Batlló us proposa espais extraordinaris per a esdeveniments excepcionals, on la diferència s'expressa en la successió més refinada de detalls artístics i arquitectònics, dissenyats amb la creativitat més absoluta, i el millor ofici dels artistes i els professionals de l'època.

Enamora tots els qui estimen el món fantàstic, el teatral i el vital. La Casa Batlló s'obre a la societat i posa a la seva disposició els millors salons modernistes al Passeig de Gràcia, al centre més elegant de Barcelona, perquè pugueu celebrar en els més de 1.000 m2 els esdeveniments més variats que pugueu imaginar.

La Planta Noble, la restaurada Sala Jujol i, ara, les Golfes màgiques, el Terrat i les fantàstiques xemeneies estan al vostre abast.
+

TEL. +34 934 88 06 66

La Casa Batlló, obra mestra d’Antoni Gaudí –única, singular i excepcional–, més que un edifici, ja és un mite de l’art, l’arquitectura i el disseny universal de tots els temps. Punt de referència del Modernisme, la Casa Batlló us proposa espais extraordinaris per a esdeveniments excepcionals, on la diferència s’expressa en la successió més refinada de detalls artístics i arquitectònics, dissenyats amb la creativitat més absoluta, i el millor ofici dels artistes i els professionals de l’època.

Enamora tots els qui estimen el món fantàstic, el teatral i el vital. La Casa Batlló s’obre a la societat i posa a la seva disposició els millors salons modernistes al Passeig de Gràcia, al centre més elegant de Barcelona, perquè pugueu celebrar en els més de 1.000 m2 els esdeveniments més variats que pugueu imaginar.

La Planta Noble, la restaurada Sala Jujol i, ara, les Golfes màgiques, el Terrat i les fantàstiques xemeneies estan al vostre abast.

La Casa Batlló accepta la mateixa llibertat d’usos que el geni de Gaudí va imaginar.

Us proposem uns espais extraordinaris per a la celebració dels vostres esdeveniments més exclusius en un lloc únic, singular i incomparable, declarat Patrimoni Mundial per la Unesco.

La celebració d’actes a la Casa Batlló té un gran valor afegit: l’interès artístic i cultural del ja emblemàtic edifici.

La Casa Batlló té una superfície d’uns 1.000 m2, distribuïts en esplèndids salons modernistes i espais exteriors, per a qualsevol tipus d’esdeveniment exclusius.

Totes les instal·lacions estan equipades amb modernes cuines-office per a la preparació dels serveis de càtering. També podeu disposar de tota la casa en exclusiva. Els diversos espais són versàtils i adaptables per a tot tipus d’esdeveniments: presentacions, cocktails, sopars de gala…

Un equip de professionals de Casa Batlló es posa al servei dels clients, aportant la seva experiència per ajudar i assessorar en la planificació dels esdeveniments i garantir d’aquesta manera que s’assoleixin els objectius més exigents i el compliment de totes les expectatives, amb el nivell de qualitat més alt. Us ajudem a fer realitat els millors somnis.

Els millors professionals del sector –empreses de càtering, il·luminació i so, fotògrafs, operadors de vídeo i floristes, entre altres– i la Casa Batlló col·laboren estretament per oferir tots els serveis complementaris i garantir al client un ambient singular i excepcional en la celebració dels esdeveniments.

Ens avalen centenars d’actes de gran notorietat a Barcelona que s’han celebrat a la Casa Batlló durant les darreres dècades, amb la presència de famosos i de personalitats d’arreu del món, inclosos professionals i esportistes destacats, actors de cinema, membres de cases reials, personal diplomàtic, polítics…

El nostre objectiu i repte principal és aconseguir que cada acte sigui un esdeveniment memorable, amb tots els luxes, que satisfaci plenament els nostres clients i els seus convidats.

A més dels salons individuals que es descriuen en aquest capítol, tenim flexibilitat per oferir-vos el lloguer d’una combinació de diversos salons, segons que sigui necessari, o fins i tot la possibilitat de llogar tota la casa en exclusiva.

Us hi esperem. Agraïm la confiança dels nostres clients.

-
270
70
30
40
20
2,44-3,3
Planta Noble Golfes Terrat del Drac
Ubicació