equipo-gestion-casa-batllo

Equip de gestió

Actualment la Casa Batlló és gestionada íntegrament de forma privada per la societat Casa Batlló SLU.

L'actual propietat identifica des dels seus inicis la importància del patrimoni cultural i propicia la recuperació total de l'edifici per aconseguir que aquest torni a relluir amb tota la seva esplendor. Durant les últimes dècades ha dedicat temps, esforç i recursos propis a finançar les successives obres de recuperació i el constant manteniment de l'edifici, ocupant-se activament, amb entusiasme i compromís, de restaurar íntegrament la casa, tant pel que estructural com en l'ornamental.

Casa Batlló ofereix des de 1995, i continua fent-ho, el lloguer de més de 1.000 m2 de salons modernistes per a actes, convencions i celebracions. Gràcies a la singularitat i versatilitat dels salons, la seva ubicació, la cura posada en els detalls i l'exigent selecció d'empreses de serveis, la demanda de lloguer d'aquests espais és notòria i Casa Batlló acull les celebracions més importants de la ciutat.

L'any 2002 coincidint amb l'Any Internacional de Gaudí, la Casa Batlló inicia les visites culturals amb la màxima il·lusió de poder obrir al món la joia arquitectònica de Gaudí.
+

Actualment la Casa Batlló és gestionada íntegrament de forma privada per la societat Casa Batlló SLU.

L’actual propietat identifica des dels seus inicis la importància del patrimoni cultural i propicia la recuperació total de l’edifici per aconseguir que aquest torni a relluir amb tota la seva esplendor. Durant les últimes dècades ha dedicat temps, esforç i recursos propis a finançar les successives obres de recuperació i el constant manteniment de l’edifici, ocupant-se activament, amb entusiasme i compromís, de restaurar íntegrament la casa, tant pel que estructural com en l’ornamental.

Casa Batlló ofereix des de 1995, i continua fent-ho, el lloguer de més de 1.000 m2 de salons modernistes per a actes, convencions i celebracions. Gràcies a la singularitat i versatilitat dels salons, la seva ubicació, la cura posada en els detalls i l’exigent selecció d’empreses de serveis, la demanda de lloguer d’aquests espais és notòria i Casa Batlló acull les celebracions més importants de la ciutat.

L’any 2002 coincidint amb l’Any Internacional de Gaudí, la Casa Batlló inicia les visites culturals amb la màxima il·lusió de poder obrir al món la joia arquitectònica de Gaudí. Actualment ofereix visites àudio guiades en 10 idiomes, en una àmplia franja horària, i un fantàstic recorregut per la Planta Noble, Pati de Llums, les Golfes, el terrat de les xemeneies, així com una botiga d’avantguarda, on es poden apreciar dissenys propis i una col·lecció de cadires reproduïdes artesanalment en fustes nobles .
A l’estiu ofereix un programa nocturn, les “Nits Màgiques”, que permeten gaudir d’una vetllada a la Planta Noble i al Pati Modernista.

L’equip de gestió està integrat per gent entusiasta i creativa, que en els últims anys ha aconseguit molts avenços en matèria tecnològica, tant en matèria de continguts audiovisuals, com en la manera d’interactuar amb el públic visitant a través de les xarxes socials, el seu potent lloc web, bloc, venda d’entrades online, organització de concursos en línia, edició de Newsletter.

Les polítiques de gestió de reserves es caracteritzen per la flexibilitat en la gestió de reserves i la proximitat amb els hotels i agències que atenem diàriament i que acaben sent importants prescriptors .

-