Casa Batlló

Carta del director

Administrar, preservar i difondre Casa Batlló

Als benvolguts amics de la Casa Batlló,

Us voldria transmetre a tots els qui heu entrat en aquest lloc web la immensa il·lusió que ens fa ser aquí, en el dia a dia, dirigint les accions per fer que l’estructura que hi ha darrere aquest valuós patrimoni funcioni i es tradueixi en la satisfacció de tots els visitants.

Tenim el repte d’administrar, de preservar i de difondre aquesta joia arquitectònica, que és Patrimoni Mundial. Em refereixo a la necessitat de mantenir-la en condicions esplèndides per dins, per fora i evitar-ne el deteriorament. Ens enorgulleix de rebre aquells qui anhelen fer de Casa Batlló casa seva, organitzant aquí els seus actes més importants. Ens honora també rebre tants i tants visitants que volen veure, sentir i gaudir l’interior d’aquesta casa única, amb el contagi d’una màgia indescriptible.

Espero que aquest lloc web us ajudi a situar-vos en el context històric en què Gaudí va construir aquesta magnífica obra residencial, ja fa més d’un segle, per encàrrec del pròsper industrial tèxtil Josep Batlló.

Estem receptius a possibles suggeriments i tenim el desig de millorar en tot el que contribueixi a la comoditat dels usuaris.

Confiem que la informació i les imatges que us facilitem, us seduiran i us portaran a venir a visitar-nos.

Esperem veure-us ben aviat!

Nina Bernat
Consellera Delegada