Mobiliari Casa Batlló

Aquest sorprenent banc doble va ser dissenyat per Gaudí per al saló menjador de la Casa Batlló. Tot i que sembla fet d’una sola peça, està fabricat mitjançant l’acoblament amb cola de diverses peces. El disseny, amb uns braços divisors i dos seients en angle oposat, ofereix un aspecte únic i transgressor, perquè incompleix la clàssica disposició lineal dels bancs de dos seients. La forma ergonòmica dels respatllers demostra la preocupació constant de Gaudí per la comoditat.

Material: Roure massís envernissat
Mides : 170 x 103 x 81 cm.

Cadira Casa Batlló
Aquesta elegant cadira va ser dissenyada per Gaudí per al saló menjador de la Casa Batlló. És una de les primeres mostres de mobiliari adaptat ergonòmicament. El disseny de la cadira redueix l’estructura a la mínima expressió i adapta les formes al cos humà, evitant les línies rectes per assolir una gran comoditat. És fàcil moure la cadira gràcies a les orelleres del respatller, mentre que les potes presenten una estructura aparentment recta amb una lleugera curvatura a la part inferior.

Material: Roure massís envernissat
Mides: 74 x 52 x 47 cm.

Cadira de costura Casa Batlló
Cadira de costura, dissenyada per Gaudí per la Senyora Batlló. S’adapta a la postura del cos. La seva línia eludeix les formes rectes.

Material: Fusta Pi Melis
Mesures: 93 x 28 x 44cm (36 x 11 x 17 in, aprox.)