agost 2015
dimarts
04
Obert 9h a 21h
(última entrada 20:00h)
@paolasso12
@jerrynugroho
@juliaafrica
Els blaus i el degradat cap als violetes de les escates del drac que Antoni Gaudí va situar a la part alta de la façana de la Casa Batlló s'han endut el primer premi del #photocontest del mes de juny. Una genial càmera Fujifilm X30 és per @hey_to_this_world. Felicitats!
Casa Batlló, Casa Vicens i la Cripta de la Colònia Güell celebren el desè aniversari de la seva inscripció en la llista de Patrimoni Mundial UNESCO
Tens pensat venir a visitar la Casa Batlló? Aquest Patrimoni Mundial et sorprendrà per fora i t’enamorarà per dins. Et donem 10 consells perquè aprofitis al màxim la teva visita a la joia modernista.
La subjectivitat que implica posar-se rere un objectiu fa especialment complicat seleccionar la imatge guanyadora. Mes a mes, Fujifilm i Casanova Fotografia premien l'autor de la imatge més original i creativa amb una meravellosa càmera X30.
Tons blaus, degradats, ceràmica i detall. Són els quatre elements que fan d'aquesta imatge una composició única. La mirada creativa del jove fotògraf ha fet que la instantània del terrat sigui la guanyadora del concurs organitzat per Fujifilm.
[:es]Visita la #CasaBatlló de nit i gaudeix d'un aperitiu amb música en directe al Terrat del Drac. Són les #NitsMàgiques http://t.co/lOvRpZhwuc[:ca]Visita la #CasaBatlló de nit i gaudeix d'un aperitiu amb música en directe al Terrat del Drac. Són les #NitsMàgiques[:en]Visita la #CasaBatlló de nit i gaudeix d'un aperitiu amb música en directe al Terrat del Drac. Són les #NitsMàgiques http://t.co/lOvRpZhwuc[:fr]Visita la #CasaBatlló de nit i gaudeix d'un aperitiu amb música en directe al Terrat del Drac. Són les #NitsMàgiques http://t.co/lOvRpZhwuc[:it]Visita la #CasaBatlló de nit i gaudeix d'un aperitiu amb música en directe al Terrat del Drac. Són les #NitsMàgiques http://t.co/lOvRpZhwuc[:]
@descobrircat
#CasaBatllo une projection du talent de Gaudi dans le paysage de Barcelone
@VIXNEW
Dreams come true! #SagradaFamilia #CasaBatllo #CasaMila #ParkGuell #Gaudi #Barcelona #Catalunya
@RepettoPato
#SabíasQue localmente, a la #CasaBatlló de #Gaudí también se la conoce como la casa de los huesos, los bostezos, las máscaras y del dragón?
@GrupEben
Gaudi's #CasaBatlló is a must-see on Barcelona's #Modernism route!
@FeelatHomeBCN
Después de visitar la #casabatlló he de decir que #gaudi era, es y será un grande. Genio!!
@Anmora_85
Guess why this house is called House of Bones? Barcelona. Gaudi. just fantastic! #barcelona #gaudi #casabatllo...
@AnnaAbstraction
#Augmented reality tour of one of the Seven Wonders of Barcelona #casabatllo #bcn #gaudi
@pinoyartista
Hoy #observandoelmundo desde la #casabatlló, nada en este monumento esta por casualidad. #Gaudí lo pensó todo
@luaradegef
Minha primeira vez com Gaudí. Inebriante! #Gaudi #Barcelona #CasaBatlló #BCN
@rgmurilo